We verwijderen je account binnen 30 dagen en laten je weten wanneer het gebeurd is. |
Gegevens over betalingen (bedrag, datum, betalingsnummer) moeten we wettelijk een aantal jaren bewaren. Die gebruiken we voor niets anders. |
|
Log in en ga naar Gekoppelde accounts. Daar kan je elke koppeling zelf ontkoppelen. Je kan de toegang ook intrekken in de instellingen van Google, Facebook of Apple zelf. |